AFFILIATSIYA MOTIVATSIYASINING O‘QITUVCHI VA O‘QUVCHI MUNOSABATLARIDAGI O‘RNI - Djumanov Sherali Zakirovich,; Nomozova Latofat Sodiq qizi,; Hakimova Mahliyo Hakim qizi, (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Mazkur maqolada ta’lim jarayonida jarayonining samaradorligiga affiliatsiya motivatsiyasini ta’siri, kelajakda o‘quvchi yoshlar kommunikativ muvaffaqiyati hamda kasbiy kompetenligini belgilab beruvchi affiliatsiya motivni shakllantirish bo‘yicha nazariy tavsiyalar berilgan. Maqoladan pedagogik jarayonida kasbiy o‘z-o‘zini anglashining tarkib toptirish bilan shug’ullanuvchilar foydalanish mumkin.