PARAVOLEYBOL SPORTI BILAN SHUG`ULLANUVCHILARNI TO`PNI PASTDAN QABUL QILISH TEXNIKASINING KINEMATIK KO`RSATKICHLARI - Nurmamatov G`aybullo Ulkanboyevich (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Bu maqola orqali turli sport razryadiga ega bo‘lgan paravoleybol sporti bilan shug`ullanuvchilarni to`pni pastdan qabul qilish texnikasining kinematik ko‘rsatkichlari “SPORT 360° 3D MA biomexanik laboratoriya” da aniqlandi va olingan ko‘rsatkichlar o‘zaro taqqoslash orqali tahlil qilindi.