DOTA – 2 O’YINIDA TAKTIK TAYYORGARLIKNING AHAMIYATI - F.M. Muminov (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada Kibersport turlarida Dota – 2 o’yinida taktik tayyorgarlikni oshirishga qaratilgan rejalar tuzish bo’yicha xorijiy manbaalar o’rganilgan hamda kiber sport turlari bo’yciha musobaqalarda qo’llaniladigan maxsus klavyaturani ishlab chiqish, uning samaradorligi va foydalanish usullari haqida ma’lumotlar keng yoritilgan.