CHIZMACHILIKDAN HAR BIR DARS UCHUN ZARUR BOʻLGAN OʻQITISH MATERIALLARI - Ikromov Davron Ikrom o’g’li, (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Maqolada tasviriy san’at va chizmachilik fanlarini o‘qitish jarayonida zamonaviy ta’lim texnologiyalardan foydalanishning samaradorligi, o‘quvchilarda ijodiy ko‘nikmalar hosil qilishdagi o‘rni va ahamiyati mualif tomonidan keng va atroflicha yoritib berilgan.