BOSH MIYA SARATONI SABABLARI, BELGILARI, TASHXISLASH VA DAVOLASH - Mustafoyev Zafar Mustafo o’g’li; Xusenova Ruxshona Farxodovna (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada bosh miya saratonini davolash, kelib chiqish sabablari, kasallikka qo’yiladigan tashxislar haqida va davolashga qaratilgan chora tadbirlar keltirilgan