MATEMATIKADAN TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARINING O’RNI VA AHAMIYATI - Akmalova Nargiza Abbos qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada matematik to‘garak, o‘quvchilarning matematik bilimlarini oshirishda va matematikaga qiziqtirishda to‘garakning ahamiyati, matematik to‘garak jarayonida qanday usul hamda masalalardan foydalanish kerakligi haqida so‘z boradi.