IXTISOSLASHTIRILGAN TA’LIM MUASSASALARI AGENTLIGI TIZIMIDAGI MAKTAB RAHBARLARINING BOSHQARUV FAOLIYATI PEDAGOGIK MUOMMO SIFATIDA - Abduraimov Sirojiddin Faxriddin o`g`li,; Achilov Nuriddin Abbug`affarovich, (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada ixtisoslashtirilgan ta’lim muassasalari agentligi tizimi va ushbu tizimdagi maktab rahbarlarining faoliyati, ularning boshqaruv faoliyati pedagogik holati o’rganilgan. Bundan tashqari Ixtisoslashtirilgan ta’lim muassasalari agentligi tizimidagi maktab rahbarlarining boshqaruv faoliyati pedagogik muammo sifatida ham o’rganilgan