YANGI KONSTITUTSIYA – TARAQQIYOT QOMUSI - To‘xtayeva Shahinabonu (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
ushbu maqolada yangi Konstitutsiyaning qabul qilinish jarayoni, unga kiritilgan asosiy o‘zgartirish va qo‘shimchalar, ulardan ko‘zlangan maqsadlar bayon etilgan.