ПАРА СПОРТ ТУРЛАРИ БЎЙИЧА МУРАББИЙЛАР МАЛАКАСИНИ ОШИРИШ ВА ҚАЙТА ТАЙЁРЛАШДА КАСБИЙ КОМПЕТЕНТЛИГИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ ОМИЛЛАРНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Д.Б. Вахобов (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ушбу мақолада, пара спорт турлари бўйича мурабийлларни тайёрлаш ва малакасини оширишда тренер-ўқитувчиларнинг касбий-компитентлигини ривожлантириш пара спорт турлари мураббийларининг касбий компетенциясини турли хил замонавий технологиялар асосида ўстиришни такомиллаштиришга урғу берилган