KASB-HUNAR MAKTABLARIDA KIMYO FANINI O‘QITISHNING ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARI. - Otamirzaev Samajon Olimjon o’g’li (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqola kasb-hunar maktablarida o‘quvchilarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda qo‘llaniladigan pedagogik texnologiyalar mazmunini yoritishga qaratilgan.