НАМАНГАН ШАҲРИДАГИ АТОУЛЛИХОН ТЎРА МАСЖИДИ БИНОСИНИ САҚЛАШ ТАМОЙИЛЛАРИ - Қодирова С.А. (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ушбу мақолада Наманган шаҳрида жойлашган Аттоулихон тўра масжидиди ёдгорлиги бунёд этилишига оид тарихий маълумотлар кўриб чиқилган. Шунингдек, ёдгорлик жойлашган ҳудуд, ёдгорликнинг архитектураси хақида сўз боради.