ZAMONAVIY TIBBIYOT MUASSASALARI - MUAMMOLAR VA YECHIMLAR. - Qodirova Surayyo Odilovna,; Axmedov Shuhrat Umarovich, (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada tibbiy binolarning qabul bo’limida, reanimatsiya bo’limida, va bo’linmalar mikrostrukturasida kuzatilayotgan muammolar va ularning yechimlari haqida fikr yuritiladi.