SIFATSIZ KOSMETIKALAR VA ULARNING TERIGA TA'SIRI - Jo'raqulova Mehriniso Sunnatullo qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Maqolada Sifatsiz kosmetikalar,ularning tarkibi,nojo'ya ta'sirlari, kosmetologik muammolar keltirib chiqarishi va kremlar tanlayotganda yuz turlariga va nimalarga ahamiyat berish lozimligi haqida yoritilgan.