YOSH FUTBOLCHILARNING TEXNIK-TAKTIK TAYYORGARLIGI - Abdullayev Farhod Dilshodbekovich; Zulunxo‘jayev Marufjon Mamurjon o‘g‘li (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Hozirgi kunda yosh sportchilar, xususan, yosh futbolchilarni har tomonlama rivojlantirish, ularning tayyorgarligini oshirish, yetarli shart-sharoitlar yaratib berish o‘smoqda, rivojlanmoqda.