AVAZ O’TAR HAYOTI VA IJODI - Umida Zaripboyeva Doniyor qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqoladaXX asr boshlarida ijod qilgan o’zbek ma’rifatparvar shoiri, Xiva shahrida tug’ilgan va o’ziga xos uslubdagi she’rlari bilan tanilgan Avaz O’tar va uning ijodi haqida ma’lumot berilgan.