KIMYOVIY PILINGLAR - Islombekova Shahrizoda Durbek qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Piling bu estetik kamchiliklarni bartaraf etish va oldini olishga, shuningdek dermatologiyada davolash va profilaktika dasturlarini o'tkazishga qaratilgan kosmetologik texnikadir. Davolash maxsus kimyoviy vosita yordamida tabiiy eksfoliatsiyani tezlashtiradi va faollashtiradi. Terining yangilanish va qayta tiklanishini rag'batlantiradi, teridagi nuqsonlarni yashirishga xizmat qiladi.