СПОРТ КУРАШИ ТУРЛАРИГА САРАЛАШ ВА ЭРТА ЙУНАЛТИРИШНИНГ ИЛМИЙ-АМАЛИЙ АСОСЛАРИ - Хамиджонов Абдулазиз Усубжон ўғли (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ушбу мақолада кураш турларига саралаш ва эрта йўналтиришнинг илмий-амалий асослари ўрганилган хамда илмий услубий адабиётлар тахлили, мавзуни долзарблиги, илмий-амалий ахамияти, мақсади, хулоса ва амалий тавсиялар берилган.