EFTALIYLAR DAVRINING FRANSUZ SHARQSHUNOSLIGIDA O‘RGANILISHIGA DOIR - Jahongir Ostonov (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada Eftaliylar davrining fransuz tarixshunosligida o‘rganilishi yuzasidan ayrim tadqiqotlar tahlil qilinadi.