KIBER JINOYATLAR - Isoqova Muxlisa Faxriddin qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Kiberjinoyat millat, davlat, jamiyatga xavf solayotgan dolzarb muammolardan biridir. Bu raqamli elektron muhitni rivojlangani sayin ortib bormoqda. Yildan yilga kiberjinoyat qurbonlari soni ortmoqda. Kiberjinoyatga qarshi kurashish, kibermakonni yo‘q qilish kabi yo‘llarni ko‘rib gaplashib chiqamiz.