TALABALARDA TA’LIM MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY-FALSAFIY MUAMMOLARI - Jumanazarova Asal; Tursunov Lochin Erkinovich (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada talaba yoshlarda ta’lim madaniyatini shakllantirishning dolzarb masalalari, bu haqida mutaxassislarning bergan fikrlari keltirib o‘tilgan. Ta’lim va madaniyatning uzviyligi, ularning hamohangligining ijtimoiy-falsafiy muammolari ilmiy jihatdan tahlil qilingan.