PAXTA TARKIBIDAGI OG’IR ARALASHMALARNI TUTIB QOLUVCHI TOSH TUTGICH QURILMALARI TAVSIFI - Axmadjonova Gulshoda Adixamjon qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Paxta tozalash korxonalarida paxta tarkibidagi og’ir aralashmalar va yod jismlarni tutib qolish uchun mo’ljallangan har xil tuzilishdagi toshtutgich qurilmalaridan foydalaniladi. Ushbu maqolada ularning ayrimlari hususan paxta tozalash korxonalarida keng tarqalgan chiziqli tosh tushgichlar haqida bir qator ma’lumotlar hamda fikr-mulohazalar keltirib o’tilgan.