OLIY TA’LIM TIZIMIDA PEDAGOG KADRLARI MALAKASINI OSHIRISHDA INNOVATSION YONDASHUVLAR - Bekmuradova. G.M (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Mazkur maqola jismoniy tabriya va sport sohasida kadrlarni qayta tayyorlash va malaka oshirish tizimida innovasion texnologiyalar fanni o‘rganish undagi mavjud muammolarni hal qilishning oson, qulay yo‘llarini izlab topishga xizmat qiladi. Bugungi kunda o‘quv jarayoniga innovasion texnologiyalarini tatbiq etish orqali o‘qitish jarayonida talabalarning faol ishtirokini, ularning mustaqil bilim olishlari evaziga ta’lim samaradorligiga va kutilayotgan natijalarga erishish uchun tavsiyalar berilgan.