DMITRIY DMITRIEVICH SHOSTAKOVICH VA UNING 7-SIMFONIYASI - Nargiza Aliyeva (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Maqolada ruskompazitori,pianinochi,pedagog, jamoat arbobi.20-asr musiqa klassigi.Rossiya xalq artisti,Mehnat qahramoni demitriy dmitriyevich shostakovichning ijodi va ijodidan lavha keltirilgan