YUNON-RUM KURASHCHILARINING YUKLAMALARINI REJALASHTIRISH VA SPORTCHILARGA TA`SIRINI ANIQLASH - Kadirov Abror Bahritdinovich (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada yunon-rim kurashida yo’nalishi ixtisoslashtirilgan, murakkabligi turlicha bo’lgan nagruzkalar mazmuni va dinamikasini hisobga olgan holda mashg’ulot yuklamalarini ikki oylik rejalashtirish uslubiyatini ishlab chiqish mashg’ulot jarayonini optimallashtirish imkonini yaratilgan qolaversa bu yunon-rim kurashchilarining ma’suliyatli musobaqalarga tayyorgarlik samaradorligini yuzasidan ma’lumotlar berilgan.