OLIY TA’LIMDA MA’NAN YETUK MUTAXASSIS KARDLARNI TAYYORLASH VA UNING MUHIM JIHATLARI - Kayumova Lobar Zayniddin qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
Mazkur maqolada oliy ta’lim tizimida yetuk mutaxassis kadrlarni tayyorlash borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, yangilanishlar va uning istiqbollari haqida fikr-mulohazalar yuritilgan.