MАHSULDOR SIGIRLАRDА АLIMENTАR BEPUSHTLIKLАRNING ETIOLOGIYASI, DIАGNOSTIKАSI VА PROFILАKTIKАSI - Eshburiev B.M ,Raximov O.R. (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
Maqolada mahsuldor sigirlarda alimentar bepushtlikning sabablari, sogʼin sigirlarni oziqlantirish tipiga, biologik faol moddalar, makro- va mikroelementlar bilan taʼminlanish darajasiga va diagnostikasi hamda oldini olishda hayvonlarni oziqlantirishni yaxshilash, vitamin va minerallarga boy oziqalarni ratsionga kiritish haqida ma'lumot berilgan.