O‘QITISHNI TAKOMILLASHTIRUVCHI DASTUR VOSITALARI - X.K.Qarshiboyeva, (Research Focus International Scientific Journal, 2026)
ushbu maqolada o‘qitishni takomillashtiruvchi dastur vositalarining turlari, ularning zamonaviy ta’lim jarayonidagi o‘rni va pedagogik samaradorligi tahlil qilindi. Raqamli texnologiyalar asosidagi vositalarning o‘quv jarayonini yengillashtirish, individuallashtirish va monitoring qilishdagi imkoniyatlari o‘rganildi. Tadqiqot natijalari o‘qitishni takomillashtiruvchi vositalardan tizimli foydalanish ta’lim sifatini oshirishda muhim omil ekanini ko‘rsatdi.