10-14 YOSHLI OGʻIR ATLETIKACHILARDA MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIK DARAJASINI OSHIRISH MASALALARI - Zokirov Ravshanbek To‘lqinboy o‘g‘li, (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Mazkur maqolada 10-14 yoshli ogʻir atletikachilarda maxsus jismoniy tayyorgarlik darajasini oshirish masalalariga oid kuzatuv natijalari muhokamasi hamda tadqiqotga asoslanib ishlab chiqilgan taklif va tavsiyalar bayon etilgan.