MAKTAB YOSHIDAGI DZYUDOCHILARNING MASHG‘ULOT TA’SIRINI ANIQLASH USULLARI - Abdulldyev N.M. (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
mazkur ilmiy maqolada maktab yoshidagi dzyudochilarni o‘quv yig‘in mashg‘ulotlari ta’sirida jismoniy rivojlanishi o‘zgarishi haqida nazariy ma’lumot va amaliy tavsiyalar bayon etilgan.