SPUJMAY ZARYOBNING “AQLDAN OZGAN RASSOM VA UNING KO‘M-KO‘K SUR’ATI” VA “HUM, HUM, HUM” HIKOYALARIDA TUSHKUNLIK RAMZINING IFODALANISHI - Mannanov Abduraxim Mutalovich; Narzullayeva Shaxlo Salaydinovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy dariyzabon ayol yozuvchisi Spujmay Zaryobning ikki hikoyasi orqali uning badiiy mahorati o‘rganildi. Ijodkorning mazkur hikoyalarida tushkunlik ramziy obrazlar orqali jonlantirilganligi o‘rganildi va badiiy tahlil etildi.