TASVIRIY SAN‘AT FANINI CHUQURLASHTIRIB O‘RGATISH ORQALI TALABALARNING TAFAKKURINI KENGAYTIRISH - Haqberdiyeva Madina Shavkat qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Mazkur maqolada Tasviriy san‘at fanini chuqurlashtirib o‘rgatish orqali talabalarning tafakkurini kengaytirish hamda umumiy o'rta ta'lim hamda san'at maktablarida tasviriy san'at darslarining samaradorligini yanada oshirish, tabaqalashtirilgan holda o'qitish orqali o'quvchilarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirishning pedagogik shartlari hamda metodlari xususida so'z yuritilgan.