NOVERBAL MULOQOT TURLARI VA ULARNING AHAMIYATI. - N.Karimov; O.Otamirzayev (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada, Noverbal muloqotning turlari, noverbal muloqotning inson hayotida ahamiyati, noverbal muloqotdan foydalanish yo`llariga alohida e’tibor qaratilgan.