ZAMONAVIY BOZOR MUNOSABATLARI TRANSFORMATSIYASI HAMDA KASB-HUNAR VA O‘RTA MAXSUS TA’LIM TIZIMIDA INTEGRATSIYA JARAYONINING AMALIY MUAMMOLARI - Qo‘chqorov Oybek G‘ulomovich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqolada bozor munosabatlari transformatsiyasi jarayonida kasb-hunar va o‘rta maxsus ta’lim tizimidagi integratsiya masalasi ijtimoiy-falsafiy nuqtai nazardan tahlil qilinadi. Integratsiya jarayonining mohiyati, uning inson kapitali shakllanishidagi o‘rni, muammolari va yechimlari falsafa, sotsiologiya va ta’lim nazariyasi nuqtai nazaridan o‘rganiladi.