O‘QITUVCHILARINI INNOVATSION O‘QITISH JARAYONLARINI BOSHQARISHGA TAYYORLASH TEXNOLOGIYASI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK-PEDAGOGIK XUSUSIYATLARI - Erkinova Navbahor Saparboy qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Maqolada o‘qituvchilarini innovatsion o‘qitish jarayonlarini boshqarishga tayyorlash texnologiyasini rivojlantirishning psixologik-pedagogik xususiyatlari chuqur tahlil qilinadi. Psixologik tayyorgarlik, pedagogik ko‘nikmalar, o‘qituvchilarning moslashuvchanligi va motivatsiyasi muhokama qilinadi. Finlyandiya, Singapur, Estoniya tajribalari va O‘zbekistondagi holat taqqoslanadi, muammolar aniqlanib, yechimlar taklif etiladi.