QALQONSIMON BEZ KASALLIGI XOSHIMOTO TREOIDITI KLINIK BELGILARI VA ULTRATOVUSH USULLARI ORQALI TEKSHIRISH. - Yo'ldosheva Gulsara Bahridinovna,; Ro’zimurodova Sarvinoz Dilmurod qizi, Tursunpo’latova Dilbar Talatjon qizi, Abunabiev Aziz Akram o’g’li, (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqola orqali qalqonsimon bez tuzilishi, joylashuvi, funksiyalari, ayrim anamaliyalari va ularni ultratovush orqali ko’rinishi, ularni kasalliklarini bir biridan farqilash haqida tushunchaga ega bo’lamiz joylashuvi, funksiyalari, ayrim anamaliyalari va ularni ultratovush orqali ko’rinishi, ularni kasalliklarini bir biridan farqilash haqida tushunchaga ega bo’lamiz. Qalqonsimon bez tekshirish texnikasi, qoidalari, texnikani noto’g’ri qo’llaganda kelib chiqadigan asoratlar haqida bilimlarga ega bo’lamiz.