10-12 YOSHLI FUTBOLCHI BOLLARNING MAXSUS JISMONIY TAYYORGARLIK KO‘RSATKICHLARI YOSHIGA MOS O‘YIN TEXNIKASINI O‘RNI - Abdullaev Bekdada G‘afurjanovich, (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada 10-12 yoshli futbolchi bollarning maxsus jismoniy tayyorgarlik ko‘rsatkichlari yoshiga mos o‘yinlarni jismoniy sifatlarni tarbiyalashda xarakatli o‘yinlarni o‘rni xamda ularni axamiti xaqida malumotlar berilgan.