DORIVOR O‘SIMLIKLARNING LOTINCHA NOMLARI VA ULARNING AHAMIYATI - Xayitov Muhammad Farxodivich (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Dorivor o'simliklar inson salomatligi uchun muhim manba hisoblanadi. Ularning lotincha nomlari va biologik tasnifi ularni o'rganishda muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada keltirilgan ma'lumotlar dorivor o'simliklarning tibbiyotdagi o'rni va ahamiyatini yanada chuqurroq tushunishga yordam beradi. O'simliklar insoniyat tarixida va zamonaviy tibbiyotda o'z o'rnini saqlab qolmoqda va ularning foydalari kelajakda ham davom etishi kutilmoqda.