INGLIZ TILINING IKKINCHI TILI SIFATIDA BO'LAJAK O'QITUVCHILARIDA TANQIDIY FIKRLASHNI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN YONDASHUVLAR - Kamalova Parvina Abduraxmonovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqola ilmiy jamoatchilik muhokamalarida muhim o‘rin egallagan chet tilini o‘qitishning eng samarali usullarini izlashga bag‘ishlangan. Shu munosabat bilan, tanqidiy fikrlash texnologiyalarining ingliz tilini o‘zlashtirish samaradorligiga ta’siri zamonaviy pedagogikada katta ahamiyatga ega.