SERGEY YESENIN ASARLARINING MIFOLOGIK MAZMUNI - Bo’riyeva Muhabbat Oynazarovna (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada Sergey Yesenin asarlarining mifologik mazmuni ilmiy – nazariy tahlil qilingan.