QAYTA TIKLANUVCHI ENERGIYA MANBALARINI QO’LLAGAN HOLDA ISSIQLIK NASOSLARINING SAMARADORLIGINI TADQIQ ETISH - Axmadjonov Usmonjon Zokirjon o‘g‘li,; Bebitov Shodmon Oxunjonovich,; Sodiqov Farrux Furqat o'g'li, (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada namunaviy xonadonlarni isitish va issiq suv bilan ta’milash uchun zamonaviy qurilmalardan biri bo‘lgan isssiqlik nasoslari va ularning samoradorligi yoritib berilgan. Namunaviy xonadonlar uchun isssiqlik nasoslarini qaysi turini tanlash va hisoblash formulalari keltirib o‘tilgan