PEDAGOGLARDA KASBIY KAMPETENTLIKNI OSHIRISH - Rixsiboyev Oybek Alisherovich (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Bo‘lajak o‘qituvchining kasbiy kompetentligini shakllantirish pedagoglarni tayyorlashdagi murakkab muammolar qatorida o‘ziga xos o‘rin tutadi. Ayniqsa ta’limni modernizatsiyalash bilan bog‘liq islohotlarning joriy bosqichida kasbiy pedagogik faoliyatga moslashish muammosi yanada yaqqol namoyon bo‘lmoqda.