МЕЪДА АДЕНОКАРЦИНОМАСИДА ЛАПАРОСКОПИК ГАСТРЭКТОМИЯ ТАМОЙИЛЛАРИ - Гуламов О.М., Тошкенбоев Ф.Р.; Ахмедов Ғ.К., Тоиров А.С; Амеров Д.А (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ушбу мақолада малигнизациялашган меъда аденокарциномасининг клиник кўриниши, ташхислаш ва замонавий каминвазив хирургик даво усулларининг самарадорлиги ва камчиликлари хақидаги маълумотлар келтирилган. Илмий изланишлар «Акад. В.Вохидов номидаги РИХИАТМ» ДМ Торакоабдоминал онкохирургия бўлимида даволанган беморларнинг диагностик ва турлича хирургик даво тактикалари ташкил қилади.