INGLIZ TILINI O'QITISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR - Maxliyoxon Ortiqxo'jayeva Sultonxon qizi (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Ushbu maqolada ingliz tilini o‘rganishda qo‘llaniladigan ba’zi innovatsion texnologiyalar, ingliz tilini samarali o‘rgatishning bir necha usullari va tilni o‘rganishda qo‘llaniladigan ba’zi zamonaviy o‘qitish texnologiyalari tasvirlangan