LINGVISTIK TARKIBLASHTIRILGAN TO‘PLAMLARDA SO‘Z BIRIKMALARI VA BIRIKMA HOSIL QILGAN SO‘ZLAR ORASIDAGI BOG‘LIQLIKNI ANIQLASH USULLARI - Tursunov Alisher Rozikjonovich, (Research Focus International Scientific Journal, 2025)
Ushbu maqolada tarkiblashtirilgan to‘plamlarda so‘z birikmalari hamda birikma hosil qilgan so‘zlar orasidagi o‘zaro bog‘liqlik munosabatlari, shuningdek tarkiblashtirilgan to‘plamlarda satrlarning muvofiqligi, ularni xarakterli qo‘llanilishi va vaziyatni ifodalashda so‘zlarning o‘zaro birikma holatida paydo bo‘lishi kabi hodisalarga e’tibor qaratiladi