TAYANCH-HARAKAT APPARATIDA NUQSONI BO‘LGAN TALABALAR UCHUN BADIIY O‘QUV JIHOZLARINI MOSLASHTIRISH - Xamrayeva Umida Madrimovna (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqola rassomlik OTMlarda tahsil olayotgan tayanch-harakat tizimi kasalliklari bilan og'rigan talabalar duch keladigan muammolarni ochib beradi. Uskunalar va inventarlarning sifatini yaxshilash bo'yicha tavsiyalar berilgan.