НУТҚИЙ АКТЛАР ТАНЛОВИ ВА ВОҚЕЛАНИШИ - Нуралиева Озода Норбоевна, (Research Focus International Scientific Journal, 2023)
Шундай килиб дискурсда билвосита нутқий актларни воқелантириш воситалари турлича. Шу имкониятга эга бўлган лисоний шаклни танлаш суҳбатдошларнинг когнитив қобилияти ва мулоқот контексти билан боғлиқ