BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNI PEDAGOGIK MAHORATINI OSHIRISH JARAYONIDA REFLEKSIV KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISHIDAGI O’ZIGA XOS JIHАТЛАRI - Xurramova Mohidil Baxtiyorovna (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning pedagogik mahoratini oshirish jarayonida refleksiv ko‘nikmalarini rivojlantirishidagi o‘ziga xos juhatlari faoliyat jarayonida pedagogik refleksiv ko‘nikmalarini shakllantirish yo‘llari, refleksiv ko‘nikmani egallashning shartlari, mazmuni, mohiyati, zaruriyati, bunda doimiy tadqiqotlar o‘tkazish, tajribani o‘rganish, tahlil qilish va xulosalar ishlab chiqish zarurati, professionallik, tizimli bilimlarni olish qobiliyati, mashqlar, takrorlashlar, xulosalar chiqarish, natijalar asosida olingan xulosalar, falsafiy, pedagogik, psixologik, uslubiy bilimlarni olish, ta’lim mavzusi bo‘yicha keng va chuqur bilimlarni olish va takomillashtirish orqali shakllanish mazmuni ochib beriladi.