O’QITUVCHILARDA KREATIVLIKNI SHAKLLANTIRISHDA QOBILIYAT VA MAHORATNING O’RNI - M.U.Odilova (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Ushbu maqolada o’qituvchi ega bo’lishi lozim bo’lgan pedagogik mahorat hamda qobiliyatlar haqida batafsil ma’lumot berilgan bo’lib,unda pedagogning ta’lim va tarbiya jarayonida turli xil vaziyatlarda o’zini tuta olishi,muammoli vaziyatlarda tezlikda qaror qila olishi hamda pedagogik jarayonni to’g’ri va mukammal tashkil eta olishi yoritilgan