QORAMOLLARNI TO‘LA QIYMATLI OZIQLANTIRISHNING AHAMIYATI - Yangiboyev Abdimalik Eshmurodovich (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Maqolada dunyo olimlarining qoramollarni go‘sht va sut uchun parvarishlashda ularni to‘la qiymatli oziqlantirishning ahamiyati va dunyo olimlarining va mamalakaimiz olimlarining bugungi kungacha qoramolchilik sohasida qoramollarni to‘la qiymatli oziqlantirishning ijobiy va salbiy fikrlari, olib borilgan ilmiy-tadqiqot ishlarining tahlili keltiriladi.