TABIIY FANLARNI O‘RGANISHDA VIRTUAL STENDLAR YARATISH - M.N. Mamatkulov, F.F. Isayev, I.T. Bozarov (Research Focus International Scientific Journal, 2024)
Usbu maqolada tabiiy fanlarni o‘rganishda elektron sxemalarni kompyuterli loyihalashtirish va sxemotexnik modellash dasturlari xususiyatlari va afzalliklari keltirilgan.